## Department of Nursing Final Agenda for ACEN Virtual Ste Visit October 19 22, 2020

Note: There are video recordings of a campus tour; a tour of the Nursing Department office, dassroom, and lab; NURS 125 dass and related lab; and NURS 220 dass posted in the ACEN Electronic Workroom available at <a href="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight=Wy\_hY2Vullo="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight=Wy

Ν	Monday, October 19, 2020 Day One		
Activity	Meeting Attendees	Room Link (Provided to the Team Chair)	EST
<b>Team Preparation</b> (Technology tests and orientation to the private meeting room) 30 minutes	<ol> <li>Site Visit Team</li> <li>ACEN Staff</li> </ol>	PRIVATE TEAM MEETING	12:30 PM Ì 1:00 PM
Finalization of the Site Visit Report Draft and Team Questions 60 minutes	Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	1:00 pm 1 2:00 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	<ol> <li>Site Visit Team</li> <li>Nurse Administrator</li> </ol>	ROOM LINK	2:00 pm ì 2:10 pm
Conference with the Nurse Administrator 30 minutes	Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing		2:10 pm ì 2:40 pm
Break 30 minutes	Site Visit Team	BREAK	2:40 pm - 3:10 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	<ol> <li>Site Visit Team Representative(s)</li> <li>Human Resources Director, Catherine Barry, BS, MBA</li> <li>Nursing Representative, Lisa Gray, MSN, MBA, RN, Chair</li> </ol>	ROOM LINK Ì	3:10 pm 1 3:20 pm
Review of Faculty Files			<u>.</u>

1

Students - Meeting	Maximum:	12:00-1:15 pm
60 minutes	21 senior students	
oo minutes	21 freshman students	

Meeting Check-In/Technology Verification	
10 minutes	